WMW - Vukovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Željko Sabo podnio ostavku na članstvo u SDP-u

zeljko saboNakon što je nedavno zatražio razrješenje s dužnosti saborskog zastupnika, bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo podnio je ostavku i na članstvo u SDP-u, zbog pravomoćne presude kojom je osuđen na osam mjeseci zatvora zbog pokušaja podmićivanja gradskih vijećnika.

"Dobio sam danas mail od Željka Sabe u kojem mi je potvrdio kako je sinoć podnio ostavku i na članstvu u SDP-u, a kao razlog ostavke naveo je da ne želi biti moralno optrećenje stranci, nakon što je Vrhovni sud potvrdio presudu osječkog Županijskog suda u njegovom slučaju", potvrdio je Hini predsjednik vukovarskog SDP-a Goran Bošnjak. 

Vukovarski SDP je o slučaju Željka Sabe raspravljao na sjednici gradske stranačke organizacije prošloga ponedjeljka, ali nije odlučivao o prijedlogu za njegovim isključenjem iz stranke. Sada, nakon što je Sabo sam podnio ostavku, više nema niti potrebe niti će gradska organizacija o njegovoj ostavci raspravljati, rekao je Bošnjak. 

"U neku ruku smo i zahvalni Željku Sabi što je podnio ostavku, jer je time iskazao visoku moralnost i odanost SDP-u, ne želeći svojim slučajem opterećivati cijelu stranku", istaknuo je. Napomenuo je da Sabo, nakon što izdrži određenu mu zatvorsku kaznu, može ponovno zatražiti učlanjenje u SDP. 

Željko Sabo već danim izbjegava kontakt s novinarima, te se ne javlja na njihove pozive. 

Vrhovni sud nedavno je potvrdio presudu osječkoga Županijskog suda za dva slučaja podimićivanja vijećnika vukovarskog Gradskog vijeća, s tim da je Sabi prvostupanjsku kaznu od 16 mjeseci zatvora izmijenio u osam mjeseci zatvora i osam uvjetno. 

Početkom tjedna predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko izjavio je kako mu je Sabo poslao e-mail s ostavkom na dužnost saborskog zastupnika.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
312344