WMW - Vukovar

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

U Vukovaru se nastavlja teror: Članovi Stožera pozvani na obavijesne razgovore

vukovar terorTridesetak branitelja okupljenih oko Stožera za obranu hrvatskog Vukovara prosvjedovalo je u srijedu ispred vukovarske policijske postaje, blokiravši nakratko promet, zbog obavijesnih razgovora koje je policija, na zahtjev državnog odvjetništva, obavljala sa šest osoba što su 3. prosinca prošle godine, kada je počelo suđenje za razbijanje dvojezičnih ploča u Vukovaru, na zgradi Županijskog suda dvojezične natpise prelijepili hrvatskom zastavom.

"U Vukovaru se nastavlja i dalje teror i pokušavaju ovdje ostvariti ono što nisu u Zagrebu i Splitu. Mi danas imamo zamjenicu državnog odvjetnika koja na posao dolazi iz Šida i koja bi osudila svakog hrvatskog branitelja i prijavila svakog Hrvata. Imamo i suca koji je bio na ispitivanjima u raznim logorima i koji će sa zadovoljstvom osuditi svakog Hrvata. Ipak, naj apsurdnije je da oni koji su napadali Hrvatsku oružjem sada ispituju one koji su branili Hrvatsku. To je pojam demokracije koji podržavaju Milanović, Pusić, Leko, Pupovac i ta vladajuća sekta", izjavio je predsjednik Stožera Tomislav Josić koji se pridružio prosvjednicima. 

Potporu prosvjednicima dolaskom ispred zgrade policije izrazio je i vukovarski dogradonačelnik Marijan Pavličekkoji je ustvdio kako policija radi svoj posao i po zakonu, ali je također ustvrdio kako su dvojezične ploče u gradu postavljene nasilno te dodao da ovakvi obavijesni razgovori kod dijela građana ulijevaju nemir i strah. 

Bez izgreda

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović potvrdio je tek kako je šest osoba pozvano u vukovarsku policiju da dođu u svojstvu građanina radi davanja određenih obavijesti po zahtijevu Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru. 

"Izgrede nismo zabilježili, a promet državnom cestom je presumjeravan okolnim prometnicama", kazao je Džigumović. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
312369